Noii ministri depun juramantul. Iohannis a semnat decretele de numire

E.b. | 23.02.2017

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de revocarare a lui Alexandru Petrescu din functia de ministru al Economiei si a Mihaelei Virginia Toader din functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene.

Pe aceeași temă

  

 

Totodata, presedintele a semnat si decretele prin care Mihai Tudose e numit in functia de ministru al Economiei, Rovana Plumb in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene, Tudorel Toader in functia de ministru al Justitiei si Alexandru Petrescu in functia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat., conform ziare.com.

 

Ceremonia de depunere a juramantului are loc in aceasta dupa-amiaza, la ora 15:00, la Palatul Cotroceni.

 

Premierul Sorin Grindeanu a explicat miercuri, schimbarile din Guvern decise in Comitetul Executiv National al PSD. Grindeanu a spus ca prin numirea Rovanei Plumb ca si ministru delegat la Fonduri Europene pentru a da acestui portofoliu greutate.

 

In ceea ce priveste numirea lui Tudorel Toader la Justitie, Sorin Grindeanu a declarat ca acesta este o personalitate cu experienta, care va sti cum sa procedeze in ceea ce priveste transpunerea deciziilor CCR in practica si evitarea unor efecte in cazul in care CEDO va da o decizie-pilot cu privire la situatia penitenciarelor.

 

Si Dragnea a facut miercuri precizari despre prima remaniere a Guvernului PSD-ALDE. El a spus ca toate propunerile au fost adoptate in unanimitate si ca nu i s-a cerut lui Tudorel Toader sa se inscrie in partid.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22