Norica Nicolai: Imaginile cu jandarmii care băteau protestatari pașnici au fost trucate

Laurentiu Gheorghe | 17.08.2018

Europarlamentarul Norica Nicolai susține că imaginile care surprind intervenția violentă a jandarmilor de la protestul din 10 august ar fi fost trucate, adăugând că poate fi de acord cu orice dar nu cu ”violența și injuriile aduse oamenilor legii”, relatează Adevarul.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

”Se pot face multe cu un calculator. Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate. Şi în ţările din UE se acţionează la fel dacă nu se respectă spaţiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violenţa şi injuriile aduse oamenilor legii. Nu înţeleg de unde atâta ură”, a declarat Norica Nicolai la Turceni, potrivit Adevarul.

 

Europarlamentarul s-a aflat în judeţul Gorj pentru a participa la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Termocentralei Turceni.

 

Peste 450 de protestatari au avut nevoie de îngrijiri medicale după intervenția violentă a Jandarmeriei de la protestul din 10 august. Imaginile surprinse arată faptul că jandarmii au intervenit în forță, cu bastoane și gaze lacrimogene împotriva manifestațiilor pașnici, printre care s-au regăsit și câțiva provocatori agresivi.

 

Vineri, la ora 22.45, este anunțat un nou protest în Piața Victoriei pentru a marca o săptămână de la evenimentele violente din 10 august, mitingul fiind organizat sub deviza ”Democrația moare în gaze lacrimogene și bastoane!”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22