Noua plecare din PSD: Primarul orasului Sighisoara si-a dat demisia din functie

Vlad Toma | 03.02.2017

Ovidiu Malancravean, primarul orasului Sighisoara, a demisionat astazi din functie, anunta Hotnews, care il citeaza pe Lucian Goga, prefectul judetului Mures, a declarat ca primarul ar fi demisionat din motive personale.

Pe aceeași temă

 

Primarul Sighisoarei continua astfel șirul demisiilor din PSD, demisii aparute dupa aprobarea celor ordonantelor care duc la modificarea codurilor penale. Mai multi membri PSD au demisionat zilele trecute din functiile pe care le detineau in semn de protest fata de actiunile partidului din ultimele zile.

 

Ciprian Necula, fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în guvernul Ponta, a anunțat ieri că demisionează din Partidul Social Democrat, anunta Antena 3. Acesta a afirmat, pe contul sau de Facebook, ca ramane un om de stanga, insa de acum inainte va fi neafiliat politic. 

 

Florin Jianu, ministrul Mediului de Afaceri in guvernul Grindeanu, si-a anuntat si el ieri demisia din functie, afirmand ca munca sa in acest cabinet a fost umbrita "intr-un mod brutal si nedrept." Florin Jianu a anuntat ca s-a decis sa demisioneze inca din seara zilei in care a fost aprobata ordonanta de urgenta legata de modificarea codurilor penale insa a amanat momentul sperand ca acei membri ai guvernului responsabili pentru cele intamplate vor da inapoi.

  

Aurelia Cristea, fost ministru delegat pentru dialog social si relaţia cu societatea civilă în Guvernul Ponta, a demisionat de asemenea din PSD. Ea a spus că nu poate acorda girul unui "grup infracţional aflat vremelnic în fruntea PSD şi , din păcate, al ţării". Ea a acuzat faptul ca "principii, valori şi credinţe care stau la fundaţia construcţiei unui popor sunt sacrificate pentru interese personale meschine." Aurelia Cristea a fost membru PSD din septembrie 1996, fiind parlamentar PSD în legislatura 2012-2016. În intervalul martie-decembrie 2014 a fost ministru delegat pentru dialog social si relaţia cu societatea civilă.    

 

Din PSD a demisionat si Călin Andrei Tuns, fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei.  ”Nu aşa se guvernează în anul 2017! Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei! Prin modul în care au încercat să bage pumnul în gura poporului român mi-au semnat demisia din PSD! Ei!” a transmis Tuns.

 

Din PSD a demisionat de asemenea Valentin Cristian Lupsasecretarul general al PSD Resita, acesta acuzand faptul ca recente schimbari legate de justitie sunt date in favoarea unui singur om.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22