Întâlnire de taină Ponta - Grindeanu la Guvern. Se pune la cale debarcarea lui Dragnea? (surse)

Dora Vulcan | 13.02.2017

Premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intalnit astazi la Guvernul, au confirmat pentru HotNews.ro surse guvernamentale. Informatia a fost publicata initial de stiripesurse.ro, care sustine ca fostul premier “si-ar dori sa-si faca prezenta in actualul cabinet condus de Sorin Grindeanu”.

Pe aceeași temă

 

 

 

Intalnirea Grindeanu – Ponta a avut loc pe fondul racirii relatiilor dintre liderul PSD si primul ministru, scrie Hotnews care-i atribuie lui Grindeanu decizia unilaterala a abrogarii ordonantei 13, in ciuda opozitiei manifestate de Dragnea si Tariceanu.  

 

 

 

Fostul premier este cunoscut drept unul din adversarii lui Liviu Dragnea in PSD, in ciuda declaratiilor menite a păstra aparentele. 

 

 

 

Un alt posibil semn al rupturii intre premier si liderul PSD ar putea fi atacul dur lansat duminica seara de Romania TV la adresa premierului Grindeanu. Postul TV a prezentat imagini filmate de site-ul Cancan.ro din care reiese ca acesta ar fi petrecut sambata la un restaurant din Herastrau alaturi de afaceristul Petrica Hogea, despre care RTV arata ca a fost condamnat la inchisoare. Alaturi de cei doi, la masa ar mai fi fost si Ion Arsene, fost deputat implicat intr-un scandal sexual.

 

 

 

Romania TV a prezentat pe larg trecutul lui Hogea si a insistat asupra prezentei lui Grindeanu intr-un anturaj nepotrivit. Ziarista Corina Dragotescu a comentat pe un ton foarte dur imaginile.

 

 

 

 

Romania TV, post fondat de Sebastian Ghita, este folosit dupa fuga acestuia din tara de Liviu Dragnea pe post de principal instrument de propaganda al PSD, scrie Hotnews.

 

 

 

Tot duminica, liderul PSD Mihai Chirica (Iasi) l-a indicat in premiera pe Grindeanu drept posibil presedinte al PSD in locul lui Dragnea.

 

 

 

Mihai Chirica,vicepreşedintele PSD, a declarat duminică, la Realitatea TV, că Sorin Grindeanu ar putea fi preşedintele partidului în cazul în care Liviu Dragnea ar ajunge în situaţia să părăsească partidul, Chirica crede că premierul a căpătat o experienţă vastă în urma „duşului rece cu sloiuri de gheaţă” pe care l-a primit în ultima perioadă.

 

 

 


"Liviu Dragnea nu s-a consultat cu toată conducerea partidului, în formarea guvernului. Este o atitudine puțin greșită în leadershipul PSD", spune Chirică.

 

 

 

Mihai Chirica, vicepreședintele PSD, este de părere că Sorin Grindeanu ar putea fi preşedintele PSD: "Și Sorin Grindeanu ar putea fi. Am lăsat acest «Și» vizibil. Poate fi președinte PSD - ca mulți alții, în conditiile în care Dragnea ar ajunge în situația în care nu ar mai putea conduce partidul". conform Realitatea TV.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22