Întrebat dacă la noi se fac dosare politice, Toader răspunde ilar: Nu am făcut evaluarea

E.b. | 14.11.2017

Întrebat dacă se fac dosare politice în România,Tudorel Toader, ministrul Justiţiei spune că nu a „făcut evaluarea din această perspectivă”.

Pe aceeași temă

  

Eu în calitatea aceasta nu am rolul de a comenta declaraţiile altor demnitari. (...) La momentul la care vorbim nu am făcut evaluarea din această perspectivă. În momentul în care voi face sau voi finaliza evaluarea şi din această perspectivă voi anunţa”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, întrebat dacă în România se fac dosare politice.

 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, luni, că întocmirea de dosare împotriva unor lideri PSD reprezintă ”un atac violent” a cărui miză este ”preluarea” partidului, el referindu-se la declaraţiile lui Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, potrivit cărora se pregătesc dosare penale împotriva unor fruntaşi PSD.

 

Invitat să comenteze afirmaţiile fostului locotenent-colonel SRI, potrivit căruia se pregătesc mai multe dosare penale împotriva unor miniştri sau lideri importanţi ai PSD, Liviu Dragnea a răspuns: ”Din păcate, am auzit şi eu zvonul ăsta. Pentru mine şi pentru majoritatea colegilor mei, este un atac violent. Miza este preluarea PSD”, conform Mediafax.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22