Numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, votata astazi in plenul Parlamentului

P.c. | 02.03.2015

Pe aceeași temă

Plenul Parlamentului va vota astazi numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii. Comisia de control al activitatii SRI a avizat favorabil, saptamana trecuta, nominalizarea lui Hellvig la sefia Serviciului, la propunerea presedintelui Klaus Iohannis, fiind inregistrate 7 voturi "pentru" si unul "impotriva", relateaza Hotnews.

 

Daca PNL si PSD ajung la o intelegere, plenul Parlamentului va vota si modificari ale componentei Comisiilor de cod electoral si de revizuire a Constitutiei.

 

Birourile Permanente ale Camerelor au decis, miercurea trecuta, la propunerea PSD, ca sedinta de aprobare a lui Eduard Hellvig ca director al SRI sa aiba loc luni, incepand cu ora 16.00.
 

CITITI SI: VIDEO Liberalii acuza PSD ca tergiverseaza votul final in cazul numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI: Social-democratii i-au prostit pe multi parlamentari ca vor sa negocieze conducerea SIE

 

A doua zi dupa ce a fost propus de presedintele Klaus Iohannis, Eduard Hellvig a primit sustinerea publica a UNPR pentru sefia SRI. In schimb, PSD a discutat in BPN despre sustinerea lui Hellvig, stabilind ca parlamentarii social-democrati vot vota favorabil, dar apreciind ca este necesara o discutie publica despre modul in care functiile din institutiile importante sunt preluate de putere.

 

CITITI SI: Victor Ponta respinge acuzele PNL privind votul in cazul Hellvig-SRI: O prostie. Ponta vorbeste despre ECHILIBRU intre putere si opozitie in numirile la Servicii

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22