O nouă ședintă de guvern, joi, când încă se mai poate adopta OUG de grațiere și amnistie

Redactia | 17.07.2018

Surse guvernamentale au confirmat că joi, Guvernul se va întruni într-o nouă ședință, în ultima zi când mai poate emite ordonanțe de urgență, fără ca să fie anunțată nicio ordine de zi.

Pe aceeași temă

 

 

De altfel, este o cutuma a Cabinetului Dancila sa nu comunice proiectele incluse pe ordinea de zi decat pe ultima suta de metri, cu cateva ore inaintea sedintelor.

 

Marti, ministrii au fost reuniti intr-o sedinta care nu a fost trecuta oficial in calendarul Executivului decat la inceputul acestei saptamani. Formal, pretextul a fost o OUG privind mediul, anuntata de Calin Popescu Tariceanu, dar care, paradoxal, nu se afla pe lista temelor publicata de Guvern.

 

Surse politice vorbesc despre incercarile lui Liviu Dragnea de a trece o OUG privind amnistia si gratierea, pentru care nu ar avea, insa, suportul partenerilor din ALDE, inclusiv al ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

 

Reamintim că premierul Dăncilă a confirmat că se va duce miercuri la Palatul Cotroceni, la invitația președintelui Iohannis. De asemenea nu au fost făcute publice temele care vor fi dezbătute cu această ocazie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22