O parte din averea lui Adrian Sarbu, pusa sub sechestru

T.d. | 04.03.2015

Pe aceeași temă

Procurorii DNA au pus sechestru pe o parte din averea lui Adrian Sarbu. E vorba despre doua imobile, unul in Paris si altul in Praga, masura fiind aplicata in dosarul “Mediafax”.

Omul de afaceri rămâne în arest, unde se află deja de mai bine de o lună, după ce Curtea de Apel i-a prelungit mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile.  În dosarul Mediafax, fostul director Pro TV este suspectat de evaziune fiscală de peste 4 milioane de euro, spălare de bani şi instigare la delapidare.

Procurorii arată că Sârbu ar fi pus la cale un mecanism complex de a se sustrage de la plata taxelor și impozitelor către stat. Adrian Sârbu a încercat să dea vina pe angajați, în infracțiunile de evaziune fiscală de care este acuzat, au motivat judecătorii Curții de Apel București în arestarea sa.

Sarbu a spus, de altfel, ca dosarul este “fabricat” de Victor Ponta si Sebastian Ghita.

"Cazul Mediafax - Adrian Sârbu, fabricat la comanda lui Pontaghiţă şi a camarilei lor, are drept scop distrugerea Mediafax, Gândul, Ziarul Financiar, instituţii media pe care le-am construit în ultimii 25 de ani şi pe care le-am menţinut independente politic”, a spus omul de afaceri, potrivit Romania Libera.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22