O poșetă albastră și un cercel care nu aparțin Alexandrei sau Luizei duc către a treia victimă

Dora Vulcan | 20.08.2019

Un cercel și o poșetă, care nu sunt nici ale Alexandrei și nici ale Luizei, adolescente pe care Gheorghe Dincă spune că le-a ucis, îi duc pe anchetatori către o posibilă a treia victimă.

Pe aceeași temă

Procurorii DIICOT care anchetează cazul Caracal au cerut expertizarea unor noi probe, un cercel și o poşetă, găsite în mașina lui Gheorghe Dincă.

Părinții Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu spun că obiectele nu au aparținut celor două fete. ceea ce deschide pentru anchetatori o nouă pistă privitoare la o posibilă a treia victimă a lui Gheorge Dincă.

Obiectele au fost identificate de anchetatori la percheziția autoturismului lui Gheorghe Dincă, în care aceștia au găsit la suprafaţă un cercel cu pietre argintii, despre care mama Alexandrei Măceșanu a spus că aparține fiicei sale. Tot atunci, anchetatorii au găsit și o poşetă albastră, despre care mama Alexandrei și cea a Luizei Melencu au spus că nu aparține vreuneia dintre fete. De altfel, rucscacul pe care Luiza în avea asupra ei în ziua dispariţiei nu a fost găsit.

După demontarea autoturismului, anchetatorii au mai găsit un cercel, diferit de cel al Alexandrei, care nu a fost recunoscut de mamele celor două fete.

Procurorii au trimis probele la expertizare pentru a stabili dacă probele ADN se potrivesc cu profilul genetic al vreuneia dintre fete sau dacă ancheta se va orienta și pentru căutarea celei de a treia victime.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22