Oana Niculescu Mizil nu mai face parte din Camera Deputatilor

A.g | 18.03.2015

Pe aceeași temă

Oana Niculescu Mizil si-a dat demisia din cadrul functiei de deputat iar astazi, Camera Deputatilor a luat act la incetarea mandatului sotiei lui Marian Vanghelie, informeaza ziare.com
 

 

"Avand in vedere demisia din functia de deputat din 12 martie 2015, Camera Deputatilor constata incetarea mandatului de deputat al Oanei Niculescu Mizil", a precizat Valeriu Zgonea.
 

Oana Niculescu Mizil si-a dat demisia saptamana trecuta din Camera Deputatilor dupa ce a DNA a  audiat-o intr-un dosar de incompatibilitate.


 

"Tot ce vreau sa va anunt este ca astazi imi depun demisia din calitatea de deputat, pentru ca nu vreau sa fie un impediment in fata justitiei.
Sunt total nevinovata. Am calitatea de suspect. Nu am administrat niciun magazin, din contra, am consiliat. Pur si simplu ma consider nevinovata pentru ca imi place moda, nu am putut sa stau departe de moda. Este primul meu hobby. Nu am avut niciun castig", a adaugat ea.

 

CITITI SI: Locurile din Camera Deputatilor a trei parlamentari care sunt implicati in dosare penale vor fi vacantate

 

 

Afirmatia a fost facuta de Oana Mizil in contextul in care procurorii o suspecteaza de operatiuni de comert incompatibile cu functia, in conditiile in care ar fi fost administrator de fapt al SC Fashion Brand Management si la patru magazine din Bucuresti.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22