Oberländer-Târnoveanu, noul director de la Muzeul de Istorie. Lila Passima, manager la MŢR

Dora Vulcan | 07.12.2016

Ministerul Culturii a anunţat rezultatele concursurilor de manageri pentru Muzeul National de Istorie si Muzeul Taranului Romana. Ernest Oberländer-Târnoveanu ramane director la MNI iar interimara Lila Passima este definitivata pe post in urma concursului la MŢR.

Pe aceeași temă

 

 

8,13 este media generală pentru Ernest Oberländer-Târnoveanu în confruntarea sa cu Florian Matei Popescu. Ernest Oberländer-Târnoveanu a fost managerul Muzeului până în momentul unui raport negativ de management dat de către Florian Matei Popescu, consilier al fostului ministrul Vlad Amexandrescu. Astfel, a fost organizat un concurs în care evaluatorul a devenit concurent.

 

 

Ernest Oberländer-Târnoveanu a ajuns în această poziţie după ce a trecut prin toate experienţele specifice profesiei. Muzeograf, cercetător ştiinţific la Muzeul Deltei Dunării, Tulcea. Din 2010 director general al Muzeului Naţional de Istorie a României, Bucureşti. Preşedinte al Comisiei Naţionale a Muzeelor şi Colecţiilor.

 

mai multe detalii, AICI

 

8,77 este media generală a Lilei Passima. Lila Passima a fost cercetător în cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român. A devenit în 2016 manager interimar al Muzeului. Interimatul este rezultatul numirii de către Ministrul Culturii Corina Şuteu, în urma confruntării de proiect managerial dintre Virgil Niţulescu şi profesor Vintilă Mihăilescu, ajunsă în instanţă şi sub ancheta Corpului de Control al Primului Ministru. 

 

mai multe detalii, AICI

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22