Oleg Malghinov, ambasadorul Rusiei la Bucureşti: Nu este nicio şansă să existe un război intre Rusia si NATO

P.c. | 16.08.2015

Pe aceeași temă

Oleg Malghinov, ambasadorul Rusiei la Bucureşti, a declarat, intr-un interviu pentru Realitatea TV, ca România nu este un duşman al Rusiei, iar un război între NATO şi Rusia este exclus. 
 
 
"Nu este nicio şansă să existe un război între Rusia şi un stat NATO. Este exclus!", a precizat Oleg Malghinov, ambasadorul Rusiei la Bucureşti, conform Gandul.
 
 
Întrebat cine cu cine se luptă în Ucraina, Oleg Malghinov a declarat că acesta este un conflict care a existat şi înainte sub forma luptelor intense. „Este un conflict între părţile diverse ale Ucrainei. Locuitorii părţilor estice, cei care au fost împotriva ucrainizării cu forţa, împotriva loviturii de stat, pentru că trebuie să spunem lucrurilor pe faţă: la 22 februarie a avut loc o lovitură de stat”, a spus ambasadorul Rusiei.
 
 
"A fost o lovitură de stat. Ei nu au acceptat toate acestea şi nu au acceptat schimbarea istoriei. De la lupta împotriva fascismului la glorificarea lui Bandera, Şuhevici şi a altora. Nu au fost pregătiţi să uite că sunt ruşi mulţi dintre ei, prin origini, că sunt ortodocşi şi sunt parte a bisericii ruse. Iar această revoltă s-a concentrat în aceste părţi…", a mai spus ambasadorul Rusiei.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22