Olguța Vasilescu, consilier onorific al premierului. Îl contrazice pe Dragnea: Dăncilă a insistat

Laurentiu Gheorghe | 04.03.2019

După ce a fost propusă în serie la Transporturi și Dezvoltare, Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, reintră în Guvern, pe postul de consilier onorific al premierului pentru infrastructură.

Pe aceeași temă

Numirea sa în această funcție e învăluită însă în ceață. Olguța spune că premierul Vasilica Dăncilă a insistat ca ea să rămână în echipa guvernamentală, pentru că dispune de o expertiză inestimabilă în marile proiecte de infrastructură rutieră. Astfel îl contrazice pe Dragnea, care a spus duminică la Târgu Jiu că ea însăși s-a cerut pentru acest post, punându-și experiența profesională la dispoziția premierului.

Important este că principala preocupare a Olguței Vasilescu va fi modernizarea infrastructurii din Oltenia, în primul rând finalizarea proiectelor drumurilor expres Pitești-Craiova și Craiova-Tg Jiu.

„Oltenii vor realizarea drumurilor expres Piteşti- Craiova şi Craiova- Targu Jiu, în a căror realizare voi avea prilejul sa mă implic personal! Chiar dacă nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrările la aceste obiective din funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, singura poziţie care îmi permite sa îmi păstrez şi mandatul de deputat de Dolj ales în Parlamentul României. Premierul Viorica Dăncilă şi-a dorit să rămân in echipa guvernamentală şi am optat pentru această funcţie, din dorinţa de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

„Olguţa Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului-ministru pe infrastructură pentru a se implica şi ea direct pentru a urmări realizarea acestei lucrări (drumul expres Craiova – Piteşti – n.r.), care este extrem de importantă pentru această zonă a ţării", a declarat Liviu Dragnea duminică, la conferinţa de alegeri a PSD Gorj.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22