Olguţa Vasilescu: Domnul Klaus, cred deja, se şi vede şef de lagăr de concentrare

Dora Vulcan | 17.11.2019

PSD reia atacurile la adresa lui Klaus Iohannis prin asociere cu originea sa germna[ și cu ororile făcute de naziști în Germania hitleristă.

Pe aceeași temă

„Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Președinte Klaus Iohannis a atacat constant PSD atât înainte, cât și în timpul campaniei.

Șeful statului a declarat, la o întâlnire cu cetățenii organizată de PNL sâmbătă la Bistrița-Năsăud, că el și liberalii sunt în război cu PSD, și nu în competiție electorală.

„Dragii mei, eu nu sunt cu PSD într-o competiție electorală, eu sunt cu PSD în război Noi suntem cu PSD în război. Și asta nu pentru că noi suntem așa, răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari și nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria și au început să încerce să subjuge justiția, să acapareze marile sisteme publice, PSD a atacat democrația din România. Este inadmisibil, a fost inadmisibil și rezultatul este cel pe care l-au meritat, au fost înlăturați de la putere!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Olguţa Vasilescu nu este la primul atac de acest gen. Pe 24 august 2018, Olguța Vasilescu a spus că trebuie să ai ”mult curaj” ca ”neamț, să vorbești de gazare”, după ce Iohannis a spus că PSD a gazat românii la mitingul din 10 august 2018.

USR a sancționat derapajul lui Vasilescu, membru al PSD, partid aflat la guvernare în timpului mitingului la care au fost gazați românii de 10 august, făcând o plângere la CNCD, nici acum soluționată.

Cu doar patru zile înainte de primul tur al prezidențialelor, organizația PSD Sibiu și PSD Focșani i-au atacat le preşedintele Iohannis, pe prim-ministrul Orban şi pe liderul USR, Dan Barna, pentru că au „nume de străini”. Ambele postări au fost făcute dispărute, fără ca PSD să-și fi cerut scuze sau CNCD să se fi autosesizat așa cum a făcut în cazul coafurii Vioricăi Dăncilă, atunci când analistul Cristian Tudor Popescu a ironizat gusturile hair-stilistice ale nou-numitului premier, căreia i-a comparat coafura cu a unui pavian.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22