Omul de afaceri George Copos iese din inchisoare. Justitia a decis eliberarea sa conditionata. Decizia este definitiva

T.d. | 07.04.2015

Pe aceeași temă

Omul de afaceri George Copos va fi eliberat conditionat din inchisoare. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti si este definitiva.

Copos va iesi din inchisoare dupa ce a ispasit o treime din pedeapsa, intr-un dosar de evaziune fiscala. Judecatorii au decis sa aprobe, marti, cererea prin care omul de afaceri solicita eliberarea conditionata din inchisoare, potrivit Realitatea TV.

Decizia de marti vine dupa ce Copos a primit, in 25 februarie, o decizie nefavorabila la Judecatorial Sectorului 5 din Bucuresti.

George Copos a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost gasit vinovat de evaziune fiscal de peste un milion de euro, cu ocazia vanzarii unor spatii ale firmei Ana Electronic catre Loteria Romana.

Decizia Justitiei vine la cateva zile dupa o alta eliberare conditionata, in acest caz vizat fiind George Becali. Vineri, Tribunalul Constanta a decis ca Becali poate fi eliberat conditionat, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22