Omul Gabrielei Firea, prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a fost schimbat din funcție

Redactia | 20.12.2018

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, o apropiată a Gabrielei Firea a fost eliberată din funcție, la cererea ministrului de Interne, Carmen Dan, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Pe aceeași temă

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost schimbata din functie printr-o hotarare adoptata in sedinta de azi a guvernului.

„A existat acel punct pe ordinea de zi (proiect de hotarare privind eliberari/numiri de prefecti si/sau subprefecti - n.r.), a fost discutat si aprobat, este vorba despre incetarea mandatului prefectului de Bucuresti. A incetat mandatul prefectului de Bucuresti”, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

Bucurestiul a ramas momentan fara prefect, pentru ca in sedinta de azi nu a fost numit si un inlocuitor al Sperantei Cliseru.

"A fost o hotarare privind incetarea mandatului, nu a fost un act normativ privind numirea unui alt prefect", a precizat Nelu Barbu.

Speranța Cliseru este o apropiată a Gabrielei Firea, primarul Capitalei, iar comanda ar fi venit direct de la liderul PSD, Liviu Dragnea, aflat în război deschis cu edilul Bucureștiului.

Speranța Cliseru a intrat în dizgrația conducerii PSD după ce a mărturisit că intervenția în forță a jandarmilor la protestele din 10 august nu a avut loc cu acceptul ei, semnătura pe ordinul de intervenție fiind ulterioara acțiunilor subordonaților lui Carmen Dan.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22