Oprișan ar fi spus: Dacă dai căutare pe google ”proasta României”, îți apare Viorica Dăncilă (surse)

Dora Vulcan | 11.10.2019

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, ar fi jignit-o pe Viorica Dăncilă în ședința liderilor PSD care s-au întâlnit în biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților.

Pe aceeași temă

La doar o zi de la demiterea guvernului prin moțiune de cenzură, vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a fost șfichiuitor la adresa Vioricăi Dăncilă, mai ales în lipsă, ținând cont că Dăncilă era în acest timp la ședința de guvern unde înfiera dreapta care a deposedat-o de șefia guvernului.

„Dacă dai căutare pe Google «proasta României» , îți apare «Viorica Dăncilă»”, a declarat Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, conform unor surse politice, la o ședință informală convocată, la Palatul Parlamentului, de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Oprișan a participat alături de alți 30 de lideri PSD la o ședință la care s-a dat glas nemulțumirilor la adresa echipei care conduce partidul, punându-se în discuție îndepărtarea de la șefia partidului a premierului demis, președinte al PSD, și a secretarului general Mihai Fifor. A fost pusă sub semnul întrebării inclusiv legitimitatea candidaturii lui Dăncilă la prezidențiale.

Ulterior șeful CJ Vrancea a negat că ar fi folosit asemenea termeni la adresa lui Dăncilă și a negat că ar fi cerut debarcara sa de la șefia partidului, amintind că a Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte al PSD în urma unui congres.

„Nici când îmi displăcea modul de a conduce partidul al lui Liviu Dragnea, nu obișnuiam să jignesc președintele partidului, cu atât mai mult o femeie.Este o perioadă în care se încearcă, prin tot felul de manipulări-unele chiar din interiorul PSD-generarea unor tensiuni între liderii partidului.” a spus Oprișan în apărarea sa.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22