Oprișan cere demisia lui Dragnea dacă PSD ia sub 30% din voturi și pierde alegerile

Laurentiu Gheorghe | 26.05.2019

În PSD se ascut cuțitele. Unul dintre cei mai importanți baroni ai PSD, Marian Oprișan, cere demisia lui Liviu Dragnea dacă PSD obține un scor sub așteptări.

Pe aceeași temă

„Urnele se închid la ora 21,00, până atunci nu avem ce să vorbim. Deci, să ne înţelegem, cine munceşte mai şi greşeşte. Povestea este următoarea: PSD, normal, ar trebui să câştige alegerile prin ceea ce a făcut la guvernare. Dacă nu câştigă alegerile, asta înseamnă că s-a greşit undeva şi vom vedea unde”, a precizat Marian Oprişan, duminică seara, la sediul PSD, întrebat care este pronosticul său şi dacă PSD va înregistra un scor de sub 30% la europarlamentare.

Întrebat ce ar trebui să se întâmple dacă PSD pierde alegerile, el a răspuns: „Un partid primeşte ceea ce merită – dacă pierde alegerile, şeful partidului trebuie să plece acasă”.

„Dacă PSD pierde alegerile şi vom obţine, cum să spun, un rezultat foarte slab, în decembrie 2016 am obţinut aproape 50% din voturi, dacă acum obţinem sub 30%, evident că Dragnea trebuie să plece acasă”, a punctat Oprişan.

Marian Oprișan l-a contrat pe liderul PSD și pe tema anunțului la candidatura pentru prezidențiale: „Îmi pare rău. Nu putea să îşi anunţe candidatura la şefia ţării fără să se consulte cu Comitetul Executiv şi cu sutele de mii de membri PSD”.

Liderul PSD Vrancea a mai spus că PSD nu trebuie să renunțe la guvernare pentru că este „un partid serios”. În schimb și-ar putea reevalua programul de guvernare în concordanță cu așteptările electoratului.

„Dacă vom vedea că rezultatele alegerilor sunt cele sub aşteptări, ne gândim serios la faptul să revalidăm programul nostru de guvernare în raport cu populaţia ţării”, a mai spus Oprişan.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22