Opt noi deputaţi validaţi pe locurile vacantate de titularii lor aleși în administrația locală

Redactia | 27.10.2020

Camera Deputaţilor a validat, marţi, 8 mandate de deputat pe locurile rămase vacante în urma demisiilor deputaţilor aleşi în funcţii din administraţia locală sau la Curtea de Conturi.

Pe aceeași temă

Camera Deputaţilor a validat, marţi, 8 mandate de deputat pe locurile rămase vacante în urma demisiilor deputaţilor aleşi în funcţii din administraţia locală sau la Curtea de Conturi, transmite Agerpres.


Astfel, Alexandru Ciurea, candidat pe lista USR în circumscripţia Bucureşti, a fost validat în locul lui Nicuşor Dan iar George Cristian Mitricov, candidat pe lista PSD în Dolj, pe locul vacant în urma demisiei Liei Olguţa Vasilescu.

De asemenea, Marin Traian Radu, candidat pe listele PSD Dolj, a fost validat în locul lui Ion Călin, iar Carmencita Pricop, candidat pe lista PSD în circumscripţia Buzău, pe locul vacant după demisia lui Sorin Lazăr.

Iulian Alexandru Muraru, candidat pe listele PNL Iaşi, a fost validat pe locul lui Costel Alexe; Silviu Nicolae Cernat, candidat pe listele USR Bacău, în locul lui Lucian Stanciu Viziteu; Radu Barb, candidat pe listele PSD, pe locul lui Laurenţiu Nistor; iar Marin Preda, candidat pe listele PSD, a fost validat pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Nicolae Velcea.Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22