Orban crede că Iohannis poate câștiga alegerile prezidențiale din primul tur de scrutin

Laurentiu Gheorghe | 31.10.2019

PNL poate câștiga alegerile prezidențiale încă din primul tur, la o diferență foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, liderul PNL, premierul desemnat, Ludovic Orban.

Pe aceeași temă

„Vă garantez că avem această capacitate de a le câștiga chiar la o diferență foarte mare de al doilea clasat”, a spus șeful PNL.

„Avem de câștigat o campanie. Bătălia în 2014 a fost o bătălie extrem de grea, ne-am luptat cu poștașii care duceau pliante cu minciuna gogonată că Iohannis taie pensiile, ne-am luptat cu șefii de post care nu ne lăsau să facem campanie și care-i amenințau pe români, ne-am luptat cu toate serviciile deconcentrate, ne-am luptat, practic, cu aproape întreg aparatul de stat și cu toți primarii care ne împiedicau să realizăm campania. Cu toate astea, în 2014, Klaus Iohannis a câștigat alegerile și le-a câștigat fără drept de apel în turul II. Vă cer ca în 2019 să câștigăm alegerile din primul tur, putem fără nicio problemă să câștigăm alegerile încă din primul tur cu un scor la care nu se așteaptă nimeni. Vă garantez că avem această capacitate de a le câștiga chiar la o diferență foarte mare de al doilea clasat, atât datorită faptului că președintele Iohannis este singurul candidat la Președinție care are statura necesară, experiența necesară și capacitatea de a transforma în bine România, cât și datorită organizației extraordinare a PNL de aici și care sunt convins că se va bate cu toată tăria pentru a câștiga alegerile în fiecare localitate”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Președintele PNL s-a aflat la Târgoviște alături de șeful statului, Klaus Iohannis, candidatul liberal la prezidențiale, și de mai mulți lideri ai partidului, între care Robert Sighiartău, Paul Guran, Alina Gorghiu, Rareș Bogdan.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22