Orban îl atacă pe Cîțu: Să-și ceară scuze pentru că nu a avut curajul să spună de incidentul din SUA

Laurentiu Gheorghe | 14.08.2021

Liderul PNL, Ludovic Orban, îi cere lui Florin Cîţu, să le ceară scuze românilor pentru că nu a avut ”curajul şi onestitatea” de a le spune despre episodul din Statele Unite.

Pe aceeași temă

Orban mai spune că premierul ar trebui să îi ceară și lui scuze pentru că nu i-a mărturisit niciodată că ”a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului”.

”Îi solicit colegului meu Florin Cîţu ca, în următoarea declaraţie publică, să le ceară scuze cetăţenilor români că nu a avut curajul şi onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viaţa lui.

Şi ar trebui să îşi ceară scuze şi faţă de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului, în toate discuţiile pe care le-am avut atunci când a obţinut susţinerea mea pentru cele mai importante funcţii în stat”, a scris Ludovic Orban, sâmbătă, pe Facebook.

El a postat mesajul pe Facebook după ieșirea publică a lui Cîțu la Palatul Victoria, unde a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, la patru zile de la izbucnirea scandalului legat de reținerea sa în SUA, în urmă cu 20 de ani, când a condus băut.

Florin Cîţu a spus că nu l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis despre acest episod, dar că liderul PNL, Ludovic Orban, avea această informaţie, dar nu de la el.

"Nu am adus în discuţie acest eveniment în ceea ce îl priveşte pe domnul preşedinte. În ceea ce îl priveşte pe domnul Ludovic Orban, un coleg mi-a spus că acum câteva luni de zile i-a arătat această hârtie, spunând că o are.

Deci presupun că avea această informaţie", a afirmat Cîţu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22