Orban, în România/ Atac la Soros şi propagandă: Dacă nu vom câștiga alegerile, pierdem tot

E.b. | 22.07.2017

Premierul maghiar Viktor Orban face propagandă electorala în Roânia. El a declarat sâmbătă, la Universitatea de Vară Tusvanyos de la Băile Tușnad, că alegerile care vor avea loc anul viitor au și o miză europeană şi l-a atact, din nou, pe George Soros.

Pe aceeași temă

 

Viktor Orban a menționat, conform Agerpres, că, prin măsurile luate, Ungaria a reușit să înfrâneze valul de migrație către Europa și, în context, a subliniat că atât timp cât el va fi premier și va conduce partidul de guvernământ, gardul ridicat la granița Ungariei "va rămâne acolo unde e".

 

Orban și-a continuat ideea spunând că "se aud voci" potrivit cărora dacă socialiștii vor veni la putere în urma alegerilor de anul viitor, vor demola acel gard și vor lăsa emigranții să intre în Ungaria și în Europa, deci, vor "ajuta la acel proces de amestecare a populației autohtone europene cu cea musulmană'".

 

Premierul Ungariei a susținut că există anumite "puteri" care vor să slăbească și să înlăture guvernul de la Budapesta pentru a putea elimina obstacolul din calea fluxului migraționist, făcând trimitere directă la simpatizanții magnatului George Soros și la "birocraţii de la Bruxelles" .  

 

Viktor Orban a afirmat că de la Tratatul de la Trianon, semnat în anul 1920, Ungaria nu a fost niciodată până acum atât de aproape de a deveni o 'țară puternică, mândră și stabilă' și de a-și "recăpăta aprecierea de sine".

 

"Dacă nu vom câștiga alegerile, putem pierde absolut tot pentru ce am lucrat și am muncit în anii trecuți, vor veni vremuri în care nu vom putea construi nimic. (...) Sunt convins că dacă va veni un guvern meschin (...), care va servi puterilor globaliste, Ungaria va pierde pentru multe decenii de acum înainte", a declarat Viktor Orban, potrivit traducerii oficiale asigurată de organizatori.

 

În opinia sa, nu numai Ungaria va avea de pierdut, ci și maghiarii din afara granițelor acestei țări, care nu vor mai beneficia de sprijinul pe care l-au primit până acum de la Budapesta.

 

"Vreau să vă rog să vă înregistrați și să participați la alegeri. Nu stați pe tușă, intrați pe teren, pentru că aveți un cuvânt greu de spus, un cuvânt decisiv în ce privește rezultatul alegerilor din Ungaria", a mai spus Viktor Orban, la finalul Universității de vară Tusvanyos. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22