Orban:Dragnea suportă doar oamenii mai proști ca el. A pus premier o profesoară de lucru manual

Dora Vulcan | 06.05.2018

Liderul liberalilor a lansat sâmbătă un atac foarte dur la adresa PSD. La o întâlnire a filialelor PNL din zona sud-est la Murighiol, Orban i-a calificat pe PSD-işti drept “demenţi” pentru modificările în cascadă la Codul Fiscal şi le-a spus liberalilor că “PNL va câștiga următoarele alegeri”.

Pe aceeași temă

 

 

  

 

“La o creștere economică de 7%, profitul firmelor pe ansamblul economiei a crescut cu doar 2%, adică profitul firmelor în anul 201, când teoretic trebuia să avem o creștere a profiturilor măcar apropiată de creșterea economică, creșterea profiturilor firmelor a fost mai mică decât rata inflației, adică profiturile au fost mai mici în 2017 față de 2016”, a spus Orban în deschiderea discursului său, potrivit unui comunicat al PNL, citat G4Media.ro.

 

“Este o nebunie generalizată. L-am văzut ieri pe Teodorovici că anunță iar o modificare a Codurilor fiscale. Domnule, ăștia sunt demenți, ăștia nu știu ce înseamnă afacere, ăștia în viața lor nu și-au făcut un plan de afaceri, cred că nici în familia lor nu și-au făcut un plan de cumpărături pentru că nu poți să schimbi de pe o zi pe alta. În 2017 a fost schimbat Codul fiscal de 115 ori. Gândiți-vă ce nebunie, ce neîncredere, ce bulversare în fiecare companie la fiecare modificare a Codului fiscal, modificări dramatice”, a mai spus Orban.

 

Şeful PNL a continuat cu un atac la premierul Viorica Dăncilă şi la unii miniştri, despre care a spus că “eu nu cred că a existat vreodată în România, după Revoluție, atâta prostie în guvern. Pe cuvântul meu, nu poți să pui prim-ministru profesoară de lucru manual. Ministrul de Interne, măcar o punea pe cealaltă care a fost secretară la școala din Videle. Cum să pui ministrul Economiei, păi numai te uiți cât a avut între momentul în care a terminat liceul și momentul în care a terminat facultatea”.

 

Orban şi-a încheiat discursul cu un atac la Liviu Dragnea, preşedintele PSD: “Dragnea este paranoic. Dragnea nu suportă decât oamenii mai proști decât el. Dragnea, dacă vine și îi spune unul la ureche – vezi că Fifor, nu zic întâmplător lucrul ăsta, vrea să-ți ia locul, păi îl execută instant pe omul respectiv. Deci este ceva, a distrus complet orice fel de logică în materie de numire a oamenilor. Nu mai contează criteriile de competență, de experiență profesională, managerială. Cât de prost să fii, dacă ești sluga lui Dragnea și dacă asculți poruncile lui Dragnea, ești bun pentru orice poziție în România”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22