Orban:soluția, respingerea prin vot a legilor Justiției.Predoiu nu reprezintă poziția PNL

Dora Vulcan | 28.11.2017

Ludovic Orban a spus marți ca reacție la comunicatul Departamentului de stat al SUA că respingerea legilor Justiției, criticate de SUA, este singura solutie, tocmai pentru că ele nu mai pot fi retrase, conform regulamentului. Liderul PNL a punctat și că opinia lui Cătălin Predoiu nu reprezintă poziția oficială a PNL.

Pe aceeași temă

 

 

 

Ludovic Orban a subliniat ca pozitia lui Catalin Predoiu pe aceasta tema "nu reprezinta pozitia oficiala a partidului. In calitate de presedinte al PNL eu exprim pozitia oficiala a partidului." Catalin Predoiu afirmase, luni seara, ca "Nu pot sa accept tonul pe care Departamentul de Stat vorbeste Romaniei".

 

"Ceea ce fac astazi Iordache cu Serban Nicolae si cu toti adversarii justitiei independente este un grav atat la adresa democratiei si risca sa scoata Romania de pe harta lumii civilizate. Ne pare rau ca s-a ajuns pana aici. Cei care astazi formeaza nucleul dur al majoritatii parlamentare si nu au alt scop decat sa subordoneze politic justitia. Comunicatul Departamentului de Stat a venit, sunt convins, dupa ce s-a facut uz de toate celelalte canale diplomatice. Faptul ca am ajuns in acest punct, ca punctul de vedere al Administratiei americane sa fie exprimat intr-un comunicat public, inseamna ca suntem in ceasul al 12-lea", a adaugat Ludovic Orban, citat de Hotnews.ro. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22