Pagina de Media: TVR retrage un ziarist de pe PSD și Parlament pe motiv că e ”prea agresiv"

Redactia | 26.02.2019

Un jurnalist de la Știrile TVR a fost retras de conducerea departamentului de pe domeniile pe care le acoperea de câțiva ani. Motivul: jurnalista ar fi "prea agresivă".

Pe aceeași temă

Andreea Dumitrescu lucrează la TVR de doi ani, perioadă în care s-a ocupat, în principal, de PSD, de Parlament și de Curtea Constituțională. Are șase ani de presă, iar înainte de Televiziunea Publică, tot de politic s-a ocupat, scrie Pagina de media.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemată, astăzi, la șefa știrilor, Mădălina Rădulescu. Conform acelorași surse, jurnalistei i s-a reproșat că ar fi "prea agresivă". Ca atare, i s-a oferit o variantă de "compromis": un alt domeniu de acoperit, și anume primăriile.

"În acest caz, îmi dau demisia", ar fi replicat Andreea Dumitrescu.

Discuția cu șefa știrilor TVR venea după ce, ieri, Andreea Dumitrescu a avut mai multe subiecte pe post, fiind prezentă, printre altele și la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus câteva întrebări premierului Viorica Dăncilă.

articolul integral pe Pagina de media

Anul trecut un alt reporter TVR a fost mutat de la Guvern pentru că nu i-a pus o întrebare comodă premierului Dăncilă. Ziaristul a fost criticat de Doina Gradea pentru că a cerut poziţia Bruxelles-ului pe legile justiţiei.

Este vorba despre reporterul Ionuţ Gheorghe, acreditat la Guvern. Potrivit surselor G4Media.ro, acesta a fost retras de la Guvern două luni mai târziu, după ce a refuzat să-i adreseze o întrebare de complezenţă premierului Viorica Dăncilă la conferinţa de presă comună cu Jean-Claude Juncker.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22