Palatul Cotroceni: Eugen Teodorovici și Marius Nica, noii miniștri de Finanțe și Fonduri Europene, au depus JURAMANTUL

P.c. | 30.03.2015

Pe aceeași temă

Eugen Teodorovici și Marius Nica, desemnati de premierul Victor Ponta pentru funcțiile de ministru de Finanțe, respectiv ministru al Fondurilor Europene, au depus juramantul, astazi, la Palatul Cotroceni, relateaza Romania Libera.

 

Eugen Teodorovici a fost pana in prezent ministru al Fondurilor Europene iar Dan Nica, cel care va prelua acest post, a fost secretar general al Ministerului Muncii.

 

Victor Ponta a precizat că propunerile pe care le-a facut au fost acceptate de preşedintele Klaus Iohannis.

 

CITITI SI: Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa NU IL VALIDEZE pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor: S-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova

 

Administraţia Prezidenţială a confirmat aptul ca președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Victor Ponta "au convenit în cursul unei întrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnării" noului ministru de Finanțe în persoana lui Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, şi că la conducerea MFE va fi numit, în locul lui Teodorovici, Marius Nica.

 

Ministru al Finanţelor este acum  premierul Ponta, care a preluat acest minister ca interimar, după ce Darius Vâlcov, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă, a demisionat.

 

CITITI SI: VIDEO Eugen Teodorovici lasa Ministerul Fondurilor Europene pentru Finante. In locul sau urmeaza sa vina Marius Nica. Administratia Prezidentiala confirma. Juramantul, luni la ora 10.00

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22