Paralelă între reacțiile lui Plesoianu și Sputnik la decizia lui Dăncilă de a o demite pe Carmen Dan

Laurentiu Gheorghe | 15.07.2019

Organul de propagandă Sputnik reia declarațiile ministrului de Interne, Carmen Dan, care a spus că e o decizie politică și o mișcare impusă de Klaus Iohannis. Pleșoianu la fel.

Pe aceeași temă

Cum prezintă Sputnik demisia lui Carmen Dan:

„Înțeleg în subsidiar decizia politică, a spus Carmen Dan, confirmând că ar fi fost aluzii referitoare la «presiunea străzii». Nu ne-a deranjat atunci, ne deranjează acum”, a declarat, nu fără ironie, Carmen Dan.

Reamintim că, în acest moment, în Parlament este declanșată o anchetă privind posibila fraudare a alegerilor europarlamentare. Ancheta e realizată de o Comisie condusă de Lia Olguța Vasilescu, iar Carmen Dan a fost audiată, fiind unul dintre cei mai importanți factori în determinarea neregulilor și a posibilei fraude electorale.

Ce scrie deputatul PSD Liviu Pleșoianu, candidat pe persoană fizică la președințiale:

”Prin vocea lui Iohannis, Sistemul a ordonat remanierea doamnei Dan și a domnului Meleșcanu. Iar doamna Dăncilă și domnul Tăriceanu au acționat întocmai și la timp. Asta e realitatea...

Cât despre explicațiile privind retragerea sprijinului politic pentru Meleșcanu... Cum să spui că îl retragi pentru că "sunt percepții negative privind votul din diaspora"!? Dar de ce nu l-ați retras când (ani întregi) au existat percepții negative ale votanților PSD și ALDE cu privire la faptul că domnul Meleșcanu nu are absolut NICIO reacție atunci când diverși ambasadori o iau razna pe câmpii!?

Doamna Dăncilă, domnule Tăriceanu, vă urez mult succes! Să vă voteze atunci pe dvs. cei din spatele domnului Iohannis... A, să nu uit: să vă voteze și domnul Isărescu!”, scrie Liviu Pleșoianu.

Concluzie: Orice asemănare între scrierile lui Pleșoianu și Sputnik sunt pur întâmplătoare

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22