Parlamentarii PSD, consemn «în blockstart». Partidul le-a cerut să nu plece în vacanţă

E.b. | 30.12.2016

Încă de joi parlamentarii PSD au primit un SMS de la liderii de grup în care li se cerea “să fie în stand-by” şi să nu plece în străinătate în perioada 2-7 ianuarie 2017.

Pe aceeași temă


 

Motivul: pentru a se putea convoca sesiunea parlamentară extraordinară în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis îl nominalizează pe Sorin Grindeanu la funcţia de premier, au declarat surse din PSD, conform News.ro.

 

Am primit (mesaj - n.r.) să fim în stand-by, în caz că se întâmplă ceva, eu aşa am primit. Pratic nu pleacă nimeni prin străinătăţuri sau prin alte părţi”, a afirmat un social-democrat.
 

Potrivit altor surse din PSD, citate de News.ro, parlamentarilor social-democraţi li s-a cerut să stea acasă şi să nu plece în străinătate.

 

“Parlamentarii PSD nu pleacă în nicio vacanţă, toată lumea stă acasă în blockstart, e pregătită pentru o eventuală sesiune parlamentară extraordinară. E normal pentru că dacă cumva domnul preşedinte (Klaus Iohannis - n.r.) se gândeşte în al doisprezecelea ceas să îl nominalizeze pe Sorin Grindeanu, atunci trebuie făcut Guvernul şi noi suntem în blockstart toţi. Deci nu pleacă nimeni în nicio vacanţă, toată lumea stă acasă”.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22