Parlamentul se reuneste in cea de-a doua sesiune ordinara din 2015, la 1 septembrie

T.d. | 28.08.2015

Pe aceeași temă

Parlamentul se reuneste in cea de-a doua sesiune ordinara din acest an, incepand cu 1 septembrie. Unul din punctele majore pe agenda Legislativului este dezbaterea si votarea noului Cod Fiscal.

Noul Cod Fiscal va intra la vot in Parlament in sesiunea ordinara care incepe in septembrie, dupa ce coalitia de guvernare a decis amanarea votului programat lunea trecuta, in cadrul unei sedinte extraordinare.

Astfel, presedintele Senatului a convocat Biroul permanent marti, incepand cu ora 14.00, pentru ca grupurile parlamentare sa se reuneasca o ora mai tarziu, potrivit Agerpres.

Ziua de marti va continua cu prima sedinta de plen a sesiunii ordinare de toamna, incepand cu ora 16.00, senatorii urmand sa se reuneasca. Simultan va fi convocat si plenul Camerei Deputatilor.

Asta dupa ce parlamentarii s-au intors, luni, din vacanta, intr-o sesiune extraordinara privind votul pe noul Cod Fiscal. Dar lucrurile nu au avut o finalitate, in conditiile in care coalitia de guvernare a decis sa amane dezbaterea si votul in plen pentru sesiunea ordinara de toamna.

Joi, de asemenea, a avut loc o ultima intalnire politica intre reprezentantii partidelor politice, ei declarand ca s-a ajuns la un consens. Codul Fiscal ar urma sa ramana in forma initiala, insa va fi aplicat treptat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22