Partidul Prostilor, inregistrat la OSIM: Nu este rau sa te nasti prost, important e sa nu mori prost

P.c. | 03.12.2014

Pe aceeași temă

Cezar Popescu, un cetatean din Iasi, a inregistrat oficial la OSIM marca "Partidul Prostilor". Popescu are dreptul exclusiv de a utilizare a acestei marci in urmatorii 9 ani, el declarandu-se convins ca partidul va avea multi membri, dar si succes in alegeri, relateaza ziare.com

 

"Un amic mi-a sugerat sa inregistrez marca la OSIM, ca sa nu se bage nimeni peste noi. De la o gluma, am ajuns sa fac cerere, prin reprezentantul OSIM de la Iasi. Am inregistrat-o in ianuarie, iar raspunsul l-am primit pe 18 noiembrie. Acum pot spune ca detin Partidul Prostilor, cu acte in regula. Timp de noua ani, nu se mai baga nimeni peste mine", a declarat Cezar Popescu intr-un interviu acordat 7EST.
 

Ieseanul spune ca nu poate primi pe oricine in partid, pentru ca, "daca vine vreun destept, atunci ne suceste repede mintile, daca noi suntem prosti, si preia sefia", insa o asteapta pe Monica Tatoiu, care si-a exprimat deja dorinta de a intra intr-un astfel de partid, precum si pe Dan Diaconescu. "La cati l-au prostit si i-a bagat in Parlament, nu vad de ce nu s-ar inscrie la noi", a explicat el.
 

Cele mai mari probleme crede ca le va avea cu femeile, pentru ca "nu stiu cate vor accepta sa recunoasca faptul ca sunt proaste. Adica unei femei poti sa-i spui orice, numai ca e proasta - nu", a explicat el.
 

Cat despre slogan, sunt mai multe variante. "Unul ar fi: 'Mama prostilor e tot timpul gravida!', ceea ce inseamna ca vom avea intotdeauna multi membri. Un alt slogan ar fi: 'Suntem prosti, dar multi! Bazati-va pe noi!' O alta varianta ar fi: 'Nu este rau sa te nasti prost, important e sa nu mori prost!'", a dezvaluit Cezar Popescu.
 

Intrebat daca va primi traseisti in partid, acesta a raspuns afirmativ. "Sigur ca vom primi! Pai cei care vor fi prostiti intr-un anumit partid mi se pare normal ca, pe urma, sa vina la noi. Aici vor fi tratati ca niste prosti adevarati. Si pentru ca tot se poarta in ultimul timp, noi ii asteptam si pe cei care sunt 'sub acoperire', care nu recunosc nici in ruptul capului ca sunt prosti. Asa ar intra si ei in legalitate", a sustinut el.
 

Cezar Popescu e convins ca Partidul Prostilor va avea succes in alegeri. "La cati prosti avem in tara, cu siguranta am umple jumatate de Parlament. Ne-am amesteca si noi cu desteptii si sa vedem atunci ce iese. Nu vedeti ca, de 25 de ani, tara e condusa de 'baieti destepti' si am ajuns unde am ajuns...", a explicat el. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22