Patronii de terase de pe litoral îi instigă pe turiști pe acorduri de imn: Nu noi, Guvernul închide

Redactia | 10.08.2020

Aglomerație mare duminică seară la discotecile și terasele din Costinești, iar momentul închiderii de la ora 23.00 a fost speculat de patronii de terase care au instigat populația împotriva guvernului.

Pe aceeași temă

Tot în stațiunea Costinești a fost descoperit ieri un nou focar de coronavirus adus de un grup de turişti din Dâmboviţa.

Înainte să se dea stingerea, pe faleza din Costinești nu aveai loc să arunci un ac, iar la un moment dat oamenii au încins și o horă, ignorând complet recomandările de distanțare socială, după cum se poate observa pe imaginile transmise de un turist ziarului Libertatea.

Acesta a mai povestit că masca de protecție era un accesoriu rar văzut în stațiune, iar cei care îl purtau erau ironizați de alți.

Înainte de momentul închiderii de la 23.00, prevăzută de lege, patronii și-au „pregătit” clienții, cerându-și scuze și dând vina pe autorități pentru măsura care le întrerupe distracția.

Un DJ și-a încheiat sesiunea cu inmul României. „Cam asta a fost ultima melodie. Nu avem încotro, trebuie să închidem o dată cu toată stațiunea. Ne cerem scuze pentru asta, dar nu vrem să ne punem rău cu Guvernul”.

Scena s-a repetat la majoritatea teraselor, unde s-a pus „Deșteaptă-te române”, iar patronii au dat vina pe autorități pentru întreruperea programului.

La discoteca Tineretului, turiștii au mai rămas în fața localului și au protestat față de închiderea localului și au strigat „Nu plecăm”. Până la urmă, forțele de ordine au reușit să îi convingă să plece.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22