Paul Stănescu îl sfidează pe Dragnea care i-a cerut demisia: Îmi voi face propria analiză

Redactia | 21.11.2018

Imediat după conferința de presă a lui Dragnea și Dăncilă după CEx-ul PSD în care i s-a cerut demisia de onoare, ministrul Dezvoltării și vicepremierul Paul Stănescu a postat pe Facebook că analizează.

Pe aceeași temă

Atât timp cât nu demisionează Paul Stănescu din Guvern, dorința arzătoare a Liei Olguța Vasilescu de a-i lua locul este irealizabilă oricât s-ar zbate Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă să-i facă pe plac.

Mai mult. Olguța Vasilescu a demisionat din funcția de ministru al Muncii, ceea ce înseamnă că a rămas fără niciun portofoliu în Guvernul Dăncilă II.

Stănescu şi Şova nu au fost prezenţi la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, deşi au fost invitaţi. "Comitetul Executiv Naţional a luat această hotărâre, neavând onoarea să îi avem şi pe ei în sală", a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul Paul Stănescu a anunțat miercuri seară, după ce Liviu Dragnea a spus într-o conferință de presă că CEX așteaptă demisia de onoare a sa și a lui Lucian Șova, că ”îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă”.

”Dacă, la şedinţa CExN de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau preşedintele PSD mi-ar fi reproşat ceva legat de activitatea la minister şi mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare şi nu mă agăţ de niciun scaun! Mai mult, înaintea şedinţei, m-am întâlnit cu preşedintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil şi fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă!”, a spus Paul Stănescu într-o declarație pentru G4Media.ro.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că așteaptă demisiile de onoare de la Paul Stănescu, din funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării, și de la Lucian Șova, din funcția de ministru al Transporturilor.

Ședința conducerii PSD (CEX) a votat luni, după mai multe ore de discuții, schimbarea lui Paul Stănescu de la ministerul Dezvoltării și din funcția de vicepremier. Potrivit unor surse, ar fi fost doar șase voturi în favoarea lui Stănescu din cele peste 60 din CEX.

Președintele Klaus Iohannis a respins marți revocarea lui Stănescu din Guvern precum și numirea în locul său a lui Ilan Laufer. În aceeași zi, Paul Stănescu el a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, căruia i-a cerut din nou demisia din fruntea partidului, arătând că PSD s-a prăbușit în opțiunile electoratului, ajungând la sub 25% în sondaje

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22