Paul Stănescu se aliază cu Firea. Deranjat și că primește indicații de la iubita lui Dragnea

Dora Vulcan | 01.09.2018

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre cei mai puternici baroni locali din PSD, a avut vineri o ieșire extrem de dură la adresa lui Liviu Dragnea în fața mai multor lideri ai partidului, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD.

Pe aceeași temă

 

 

 

Vicepremierul Paul Stănescu, baron de Olt, i-a reproșat extrem de dur lui Liviu Dragnea scăderea partidului în sondaje și încercarea de a pasa responsabilitatea pentru violențele jandarmilor la mitingul din 10 august de la Ministerul de Interne la primăria și prefectura București, scrie G4Media.ro.

 

Ultimul reproș marchează, astfel, apropierea de tabăra Gabrielei Firea, cea care a ajuns la un conflict aproape declarat cu Dragnea după ce pupila lui Dragnea, Carmen Dan, fost secretară a lui Dragnea și avansată subprefect și apoi prefect de Teleorman, acum ministru de Interne, a aruncat responsabilitatea ordinului de intervenție violentă a jandarmilor din 10 august către prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, om de casă al familiei Firea-Pandele. 

 

Mai mult, baronul de Olt, care este și ministrul Dezvoltării, i-a spus lui Dragnea că nu e de acord cu directivele pe care i le trasează privind modul de alocare a fondurilor din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Programul gestionează proiectele de infrastructură din teritoriu finanțate cu bani de la buget și reprezintă un instrument tradițional de recompensare a aleșilor locali (primari, președinți de Consiliu Județean) loiali partidului aflat la guvernare.

 

Paul Stănescu i-ar fi spus lu Dragnea că e deranjat și de faptul că directivele îi sunt transmise prin intermediul Irinei Tănase, iubita șefului PSD, mai scrie G4 Media care a făcut și o listă a celor cinci nemulțumiri pe care Stănescu și Firea i le-ar fi transmis lui Dragnea. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22