Pavel Popescu către Teodorovici: Trăiți tragedia liliacului care nu știe dacă e mamifer sau pasăre

Laurentiu Gheorghe | 17.02.2020

Deputatul PNL Pavel Popescu l-a ironizat pe fostul ministru de Finanțe PSD, Orlando Teodorovici, căruia i-a spus că asemenea liliacului care nu știe ce e, nici el nu știe dacă e socialist sau liberal.

Pe aceeași temă

Deputatul PNL, Pavel Popescu, care s-a remarcat în 2019 printr-un atac frontal la Dan Voiculescu în studioul Antenei 3, l-a ironizat luni pe fostul ministru PSD al Finanțelor, Eugen Teodorovici, în timpul audierii în comisiile parlamentare a lui Florin Cîțu

Popescu, care a mai atras atenția în 2019 când a spus despre Dan Voiculescu că a fost securist chiar la el acasă în studiul Antenei 3, l-a ironizat pe fostul ministru de Finanțe al lui Dăncilă, Orlando Teodorovici, care se lansase într-o tiradă în timpul audierii în comisia parlamentară a lui Florin Cîțu.

„Dvs. trăiți tragedia liliacului, care nu știe dacă e mamifer sau pasăre, nici dumneavoastră nu știți dacă sunteți socialist sau liberal”, i-a spus Pavel Popescu lui Eugen Teodorovici, spre amuzamentul celorlalți membri ai comisiilor reunite de buget-finanțe. Replica lui Popescu a venit după ce Teodorovici a avut o serie de zeci de întrebări și comentarii pentru Florin Cîțu.

Deputatul Pavel Popescu (31 de ani) a dat în ianuarie 2019 o replică ce i-a amuțit pentru un moment pe toți cei aflați în studioul Antenei 3, în frunte cu Mihai Gâdea și Mircea Badea. După o lungă discuție despre partidul lui Dacian Cioloș, Pavel Popescu a spus: „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu, pe speța asta fiind foarte ușor atacabili și dumneavoastră”.

După momentul de stupefacție din studio, Mugur Ciuvică a izbucnit, replica sa fiind: „De către un bou! Trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus că Voiculescu nu a fost securist, i-au găsit două chestii de la serviciul lui că a dat informații la Securitate”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22