PD-L Teleorman a sesizat fraude electorale comise de PSD si a cerut anularea procesului de vot din judet

Fara Autor | 30.11.2008

Pe aceeași temă

Partidul Democrat Liberal - Organizatia Teleorman a depus o plingere la Biroul Electoral Judetean in care sustine ca primarii PSD din judetul Teleorman ii ameninta pe alegatori sa voteze cu Partidul Social Democrat.

In mai multe comune din Teleorman "observatorii independenti si alegatorii sunt batuti si amenintati de primarii PSD". Astfel, in comuna Olteni, intre orele 7:00 – 11:00, primarul PSD Emil Marcutan "a fortat prezenţa sa in sectiile de vot din comuna, ocazie cu care i-a amenintat pe alegatori sa voteze cu partidul sau", se precizeaza in comunicatul PD-L. Potrivit acestuia, candidatul PD-L Adrian Florescu a remarcat, in prezenta angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor, ca urnele de vot din sectiile "supravegheate de primarul PSD Marcutan" nu erau sigilate.

Un alt caz sesizat de PD-L Teleorman, in plangerea depusa la BEJ, este cel din comuna Perii Brosteni, unde reprezentantii PD-L au observat ca in urnele de vot ar fi fost introduse, ilegal, 300 de voturi stampilate "PSD". "Presedintele de sectie a refuzat, la solicitarea PD-L, sa sigileze urnele", se precizeaza in comunicatul PD-L.

PD-L Teleorman precizeaza ca astfel de abuzuri se petrec in majoritatea comunelor din judet, despre care sustine ca este controlat de vicepresedintele PSD Liviu Dragnea, motiv pentru care a cerut BEJ intreruperea si anularea procesului de vot din motive de frauda electorala. (Sursa: NewsIn).

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22