Pentru Dăncilă, Dragnea a ajuns ultimul om: La 7 bărbați împotriva mea al 8-lea nici nu mai contează

Laurentiu Gheorghe | 21.10.2019

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat duminică seară că Liviu Dragnea, care o acuză la Curtea de Justiție a UE de fraudarea banilor europeni, „parcă nici nu mai contează”, fiind al 8-lea opozant al ei.

Pe aceeași temă

De când a intrat în campania electorală pentru prezidențiale, Viorica Dăncilă a adoptat o atitudine războinică, vrând să arate că nu mai depinde de cel care a propulsat-o în viața politică până la funcția de prim-ministru. Referitor la sesizarea lui Liviu Dragnea în care o incriminează că a fraudat bani europeni, mai precis acuzând-o de evaziune fiscală în formă continuată, Dăncilă i-a răspuns agresiv fostului „el lider maximo”: „la șapte bărbați care sunt împotriva mea, parcă nici nu mai contează al 8-lea” Ea a mai spus că nu-i este teamă de această acțiune în justiție, că are toate documentele doveditoare şi îi este teamă doar de Dumnezeu, scrie News.ro.

Ea a continuat, afirmând că nu este vinovată şi că poate dovedi acest lucru.

„Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea, nu mi-aş fi permis fac aşa ceva, iar dacă exista o mai bună informare - şi oricare dintre europarlamentari pot să confirme acest lucru - nimeni nu poate să direcţioneze banii către un angajat pentru că aceştia sunt direcţionaţi direct de Parlamentul European, europarlamentarul nu are cum seă facă acest lucru. Sunt vreo cinci sau şase firme care pot gestiona această direcţionare a fondurilor şi întâi achită toate obligaţiile către stat şi pe urmă merge la cel care care beneficiază de acest contract de angajare cu europarlamentarul. Am toate documentele, nu îmi este frică. Îmi este frică dor de Dumnezeu şi de măsurile împotriva românilor care vor să le ia aceşti oameni”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.

Întrebată de ce Liviu Dragnea are aceste acţiuni împotriva ei, Dăncilă a răspuns: „Nu înţeleg de ce toţi şi-au ales ca ţintă o femeie premier, nu înţeleg de ce acest lucru, dar vreau să le spun tuturor că nu am nicio problemă cu legea, nu îmi e frică de niciun control pentru că nu am greşit niciodată din punct de vedere legal, nu am încălcat Constituţia, aşa cum o fac alţii şi că voi răspunde la toate acuzaţiile pe care mi le aduc cu foarte multă deschidere. Cred că şi-au propus toţi să aibă o singură ţintă, un om care efectiv a muncit pentru această ţară. Vedeţi că toţi nu nu se acuză între ei, toţi şi-au găsit o singură ţintă, premierul interimar a României şi o femeie. Le doresc succes, eu voi merge înainte".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22