Pentru Tăriceanu, Viorica Dăncilă se compară cu Emmanuel Macron și Justin Trudeau

Redactia | 27.09.2018

Calin Popescu Tariceanu s-a aratat multumit de felul in care conduce guvernul Viorica Dancila, gasindu-i scuze pentru numeroasele gafe pe care le face frecvent. Liderul ALDE a comparat-o pe Dancila cu presedintele Frantei si cu premierul Canadei.

Pe aceeași temă

 

 

Intrebat de jurnalisti daca e ingrijorat de greselile comise de Viorica Dancila, atat in tara, cat si in strainatate, Calin Popescu Tariceanu s-a aratat extrem de indulgent, incercand sa minimalizeze efectul acestora, scrie Ziare.com

 

"Ia incercati sa intrati pe YouTube si sa vedeti in dreptul premierului Canadei, Trudeau! Sa vedeti ce e acolo...", a spus el ingaduitor.

 

Calin Popescu Tariceanu a mai sustinut ca asa se intampla cand "presa vrea sa caute cu orice pret" lucrurile neplacute, afirmand ca el a vazut diverse situatii "taxate ca gafe", dar care nu erau asa ceva.

 

"Nimeni nu e scutit de astfel de greseli, si eu cand eram prim ministru am facut, poate", a mai spus Tariceanu.

 

Liderul ALDE a dezvaluit ca s-a intalnit cu Viorica Dancila la Parlamentul European, marti, cand au fost amandoi la discutii informale cu partenerii europeni.

 

"Si doamna Renate Weber mi-a relatat in vorbe foarte, foarte frumoase prestatia dnei Dancila, pe care si eu o apreciez, se vede ca are experienta europeana", a precizat Tariceanu.

 

In schimb, liderul ALDE i-a criticat vehement pe europarlamentarii "Macovei, Preda, Ivan", care "inteleg sa denigreze intr-un concert Romania si sa ne afecteze interesele".

 

"Va spun fara niciun fel de echivoc: o apreciez pe doamna Dancila pentru modul in care isi duce la indeplinire mandatul. Uitati-va in Franta, unde presedintele Macron a scazut intr-un an de zile la 30%", a mai spus el.

 

In context, Calin Popescu Tariceanu a confirmat faptul ca Viorica Dancila va fi prezenta pe 3 octombrie la dezbaterea din Parlamentul European unde se va discuta despre problemele din Romania.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22