Percheziții DNA la PSD Arad și la domiciliile a trei parlamentari PSD într-un dosar de luare de mită

Dora Vulcan | 09.12.2019

Procurorii DNA au descins luni dimineață la sediul PSD Arad și la locuințele a trei parlamentari PSD într-un dosar de luare de mită și de trafic de influență.

Pe aceeași temă

Cei trei parlamentari PSD sunt: Dorel Gheorghe Căprar - deputat de Arad și președinte al PSD Arad, Ioan Narcis Chisăliță - senator de Caraș Severin și deputatul de Arad Florin Tripa.

Perchezițiile DNA s-au extins și la sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, potrivit PressAlert.ro și Opinia Timișoarei.

”Habar nu am de ce m-au chemat. Mi-au venit la șase dimineața, acasă. Eram în drum spre aeroport. Am înțeles că și ceva percheziții la sediul PSD Arad. Au venit la 6 dimineața, mi-au speriat copilul, au spart ușa, la figurat. M-am prezentat aici. Declarăm ce e de declarat și vorbim după”, a declarat Tripa, înainte de audierea sa la DNA.Este vorba de un dosar de luare și dare de trafic de influență și de mită dată la DRDP Timișoara pentru măsluirea greutății camioanelor de marfă care treceau în Ungaria, scrie Opinia Timișoarei.

Ancheta a fot demarată în urmă cu nouă luni, dypă ce DNA a primit informații că, pentru a trece cu vederea greutatea reală a camioanelor, se plăteau șpăgi între 50 și 100 de euro angajaților Direcției de Drumuri și Poduri și că întreaga afacere ar fi beneficiat de intervenția mai multor politicieni PSD pentru ca anumite camioane să nu fie cântărite, urmând ca banii astfel obținuți să fie livrați PSD Arad.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22