Percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă într-un dosar legat de tranzacții imobiliare

Laurentiu Gheorghe | 14.10.2020

Procurorii din Topoloveni împreună cu polițiști de la Investigații Economice au descins miercuri la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă, într-o anchetă privind tranzacții imobiliare ilegale

Pe aceeași temă

UPDATE: Viorica Dancila a intervenit la Antena 3 si a declarat ca nu exista nicio perchezitie la biroul sotului sau: "Este o stire falsa."
„Nu exista nicio perchezitie la biroul sotului meu nu exista nicio acuzatie la adresa sotului meu... Suntem o familie integra care nu a avut de-a face cu coruptia. Este o stire falsa. Sotul meu nu are nicio calitate cu acest aspect, nu este nici martor, nici nimic. Repet nu are nimic din ce se cerceteaza, nu are legatura cu sotul meu. Este inca un atac la adresa mea si a familiei mele," a declarat Viorica Dancila.
Sotul meu nu este in concediu, el lucreaza de acasa, acestea sunt regulile companiei, a completat Dancila. „Sotul meu nu are nicio legatura cu aceasta ancheta. Nu a fost nicio perchezitie la biroul sotului meu," a conchis Dancila

Stirea initiala: Acțiunea a avut loc într-o anchetă în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni privind anumite tranzacții imobiliare în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, OMV-Petrom, au precizat surse judiciiare pentru G4Media. Soțul Vioricăi Dăncilă nu are, deocamdată, vreo calitate în dosar.

Perchezițiile vin în contextul în care oamenii legii au cerut anterior punerea la dispoziție a unor documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania nu a răspuns solicitării, conform surselor, soțul Vioricăi Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină.

Cristinel Dăncilă este momentan în concediu și va fi chemat la audieri zilele următoare, au mai precizat surse locale pentru G4Media.ro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22