Perchezitii la CJ Caras Severin si la locuinta presedintelui CJ Sorin Frunzaverde

P.c. | 14.05.2015

Pe aceeași temă

Procurorii efectueaza perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde la fel ca si la locuinta acestuia. Conform purtatorului de cuvant al Consiliului Judetean Caras Severin, perchezitiile ar fi legate de turul al doilea al alegerilor prezidentiale, relateaza Hotnews.


"Eu nu sunt in Resita, dar am aflat de la cei care fac perchezitiile ca sunt perchezitionat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Nu mi-au spus mai mult la telefon", a declarat corespondentului Mediafax, Sorin Frunzaverde. 
 

Perchezitiile vin la o zi dupa ce vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de influenta. El a fost prins marti in flagrant de procurorii anticoruptie, in timp ce primea o spaga de 20.000 de lei. Anchetatorii suspecteaza ca banii erau folositi pentru atribuirea unui contract public.

 

CITITI SI: VIDEO Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost prins in flagrant in timp ce primea spaga pentru contracte publice

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22