Piedone nu renunta la candidatura: Voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi

Vlad Toma | 20.04.2016

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, a anuntat recent ca este ferm hotarat sa candideze la primaria sectorului 4 si nu se va lasa intimidat de cei care vor sa-l impiedice. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, marti, candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4, hotararea fiind definitiva.

Pe aceeași temă

 

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis o contestatie depusa de avocatul Gheorghe Piperea in dosarul in care mai multi supravietuitori ai incendiului de la Colectiv si rude ale acestora au contestat candidatura lui Piedone, ca independent, la fotoliul de primar al sectorului 4.

 

"Vad ca se da o lupta pe viata si pe moarte sa imi fie impiedicata candidatura. Ei bine, nu au decat doua optiuni, sa ma omoare sau sa ma lase in pace sa ma supun judecatii Dvs, la vot, pe 5 iunie. 


Va multumesc Dvs, celor care au fost alaturi de mine, si va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret!

 

Va rog urmariti pe pagina mea de Facebook locatiile în care voi fi prezent pentru această campanie de semnaturi. Va dura pana in ultima zi de campanie si așa vor vedea cu totii că semnaturile sunt autentice. Cer și televiziunilor ca, daca vor si sunt interesate, sa transmita LIVE tot procesul pentru a observa pas cu pas ca este o procedura corecta si transparenta.

 

Aveti incredere, merg pana la capat!" a anuntat Piedone.

 

Fostul primar al sectorului 4 a transmis in 13 aprilie ca va candida din nou, ca independent.

 

Piedone a anuntat in 11 noiembrie 2015 ca a hotarat sa isi dea demisia din functia de primar al sectorului 4, in urma tragediei din Clubul Colectiv.

 

"Dupa toate reactiile din ultimele zile, dupa emotia si furia total justificate si exprimate in spatiul public in cautarea vinovatilor, dupa miting-ul de ieri din Capitala in care mii de bucuresteni mi-au cerut demisia, am avut timp sa reflectez si am ajuns la urmatoarea concluzie: Imi prezint astazi demisia de Primar al Sectorului 4, in semn de respect fata de victimele tragediei si sper ca vidul legislativ si carentele administrative sa traga un semnal de alarma, de la cel mai simplu functionar, pana la cel mai inalt for legislativ. Poate ca atunci cand mii de oameni ies in strada sa-ti ceara sa pleci si alte mii cer acelasi lucru pe retelele de socializare, e bine uneori sa asculti", a declarat Piedone.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22