Pleșoianu a anunțat că protestatarii #Rezist sunt manipulați de nanoboții Google

Redactia | 30.03.2018

Unul dintre principalii comunicatori ai PSD, deputatul Liviu Pleșoianu dezvoltă o nouă teorie a conspirației care explică cum protestatarii #Rezist sunt manipulați prin metode dezvoltate din teoria informațiilor prin intermediul Google și Facebook finanțați de „statul paralel” din SUA.

Pe aceeași temă

 

 

Teoria conspiraționistă pe care a descoperit-o datorită capacității sale de analiză și penetrare în medii oculte pe care și-a dezvoltat-o în perioada celor „14 ani lucrați în domeniul marketingului on-line”, capacitate pe care a antrenat-o asiduu în special de când s-a integrat în partidul lui Liviu Dragnea, Pleșoianu o expune atât pe pagina sa personală de Facebook, cât și la emisiunile Antena 3.

 

Astfel, într-o emisiune dedicată modului in care ar fi manipulați utilizatorii de Facebook, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a povestit cum a descoperit că protestarii #Rezist sunt manipulați. El a spus ca Google intenționează sa dezvolte nanoroboți care ar urma sa-i transforme pe oameni in cyborgi.

 

„Prin intermediul nanoboților, vom conecta creierul la Internet, vom conecta neocortexul la Cloud…Cu alte cuvinte, Google investeste masiv pentru a dezvolta ceea ce adeptii sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc ‘Omul 2.0’. Pentru conducerea Google, omul viitorului este… omul-cyborg”, scrie halucinant Liviu Pleșoianu pe Facebook.

 

În finalul mesajului, Liviu Pleșoianu promite că va reveni „și cu alte informații„ dupa ce scandalul în care a fost implicat Facebook și dezvăluirile legate de Cambridge Analytica „au reușit să producă scurtcircuitul care îi face dintr-odată, pe foarte mulți, cu adevărat receptivi...„

 

Iată postarea lui Liviu Pleșoianu:

 

„5 informații foarte importante pentru utilizatorii Facebook și Google

 

Pentru că am lucrat timp de 14 ani în domeniul marketingului online, pentru că știu foarte bine despre ce vorbesc și pentru că am vizitat chiar sediile Google și Facebook din Silicon Valley, consider că e de datoria mea să explic ce stă în spatele acestor companii și în ce fel vor să ne construiască viitorul.

 

Pentru început, cred că este foarte bine să știți următoarele:

 

1. Regina Dugan (cel de-al 19-lea Director al DARPA - Agenția Departamentului american de Apărare care se ocupă cu dezvoltarea de tehnologie militară avansată) a plecat în anul 2012 la... Google. Acolo, Regina Dugan s-a ocupat de Departamentul de... tehnologie avansată.

 

2. După patru ani, fosta directoare DARPA Regina Dugan a plecat de la Google. Unde s-a dus mai departe? ...La Facebook! Pentru a se ocupa de... tehnologie avansată.

 

3. Exact în perioada în care fosta directoare DARPA a lucrat la Google, Google a achiziționat Boston Dynamics - cel mai important producător de roboți militari. Până să fie cumpărată de Google, compania Boston Dynamics producea roboți militari avansați cu finanțare direct de la... DARPA.

 

4. Unul dintre proiectele în care Google investește masiv este explicat chiar de către directorul departamentului său de Dezvoltare Tehnologică, Ray Kurzweil: "Până în 2030, vom avea deja tehnologia necesară pentru a introduce în corpul omenesc milioane de nanoboți (mini-roboți, de dimensiune moleculară). Prin intermediul nanoboților, vom conecta creierul la Internet, vom conecta neocortexul la Cloud!"...

 

...Cu alte cuvinte, Google investește masiv pentru a dezvolta ceea ce adepții sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc "Omul 2.0". Pentru conducerea Google, omul viitorului este ... omul-cyborg.

 

5. Unul dintre domeniile în care DARPA investește cel mai mult este Realitatea Virtuală. Unul dintre domeniile în care și Facebook (unde a plecat fosta directoare DARPA când a părăsit Google) investește foarte mult este... Realitatea Virtuală. În 2014, Facebook a cumpărat Oculus VR - compania lider în industria Realității Virtuale - cu DOUĂ MILIARDE de dolari... Vă dau, pentru moment, un singur citat din Mark Zuckerberg: "Dezvolt Realitatea Virtuală pentru că realitatea reală nu mi se pare satisfăcătoare. Realitatea Virtuală este mai bună decât lumea reală, cea din urmă fiind limitată!"...„

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22