Pleșoianu despre Viorica Dăncilă: O mimoză politică ipocrită și teleghidată, care a trădat PSD-ul

Laurentiu Gheorghe | 26.06.2019

Deputatul PSD, Liviu Pleșoaianu, recunoscut prin pozițiile sale aplaudate de Sputnik.md, o numește pe Viorica Dăncilă, „o mimoză ipocrită” și „teleghidată” care a predat PSD cu arme și muniție.

Pe aceeași temă

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, are un mesaj dur pentru colegii din PSD, înainte de Congres. El susține că la acest Congres Liviu Pleșoianu, o figură exotică în rândul parlamentarilor PSD, a devenit cel mai aprig contestatar al președintelui interimar al social-democrați, mai ales cu cât se apropie Congresul extraordinar al partidului care urmează să aleagă noua conducere a PSD.

El spune că la acest Congres „e timpul trierii bărbaților de stat de mimozele ipocrite” iar despre șefa lui, Viorica Dăncilă, spune că a devenit cel mai aprig contestatar a celei care era Viorica Dăncilă din perioada el lider maximo, Liviu Dragnea.

Postarea de pe Facebok a lui Pleșoianu:

„Am urmărit ieri diverse mimoze politice care jucau prost scena crispării. Îi crispa afirmația mea cu privire la predarea cvasitotală a partidului. Îi crispa afirmația mea cu privire la faptul că doamna Dăncilă#2 este cel mai aprig oponent al doamnei Dăncilă#1. Nu îi crispa însă faptul că fostului lor lider de partid i s-a programat condamnarea la o zi după alegeri, ca trofeu și ca miză electorală. Nu îi crispa că semnatarii protocoalelor secrete sunt bine-mersi în timp ce colegul lor, care a publicat unul dintre protocoale, a primit control judiciar de la DIICOT, deși respectivele protocoale au fost declarate neconstituționale de CCR. Nu îi crispa faptul că se realizează oră de oră tranziția de la ura prefabricată, superficială, la ura organică, adâncă a propriului electorat trădat.

"Mvaaai, Pleșoianu a zis urât, cică am fi unii dintre noi TELEGHIDAȚI de sistem! Ntz, ntz, ntz!"

...Știți ce? Poate nici nu sunteți unii dintre voi teleghidați. Poate sunteți doar niște fricoși, niște mari "bărbați" de stat refugiați la salonul de scutece. Sau poate că nu sunteți nici fricoși, ci doar niște mizerupiști imperturbabili. Cert este că oamenii care ne-au votat masiv în 2016 au făcut-o pentru a vedea bărbați de stat luptându-se, nu ipocriți sau speriați care mimează prost scena "unității de partid"...

Fie să se separe apele la acest Congres: bărbați de stat - într-o parte - și mimoze politice ipocrite - în cealaltă parte. Fie să FIM oameni liberi, nu pioni mutați cu mâna! Ne vedem la Congres...”.

Marți, Pleșoianu o acuza pe Dăncilă că se dezice de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, şi spune că „a predat cu arme şi muniţii partidul inclusiv faţă de domnul Klaus Iohannis":

Dna Dăncilă spune în mod repetat că nu ştie dacă există (statul paralel – n.r.) că părerile sunt împărţite. Eu nu pot să accept aşa ceva. Putem să intrăm în polemică, putem să avem idei diferite, dar este important să rămânem pe ideea pe care am avut-o până acum, nu să ne transformăm de pe o zi pe alta… să ne tragem de sfori… a şi spus că este alt om acum, că dintr-o dată s-a regăsit pe sine, că până acum nu a fost dânsa. Vă daţi seama că premierul României spune că nu a fost cu adevărat ea însăşi până acum. Nu am cum să nu mă gândesc la faptul că este teleghidată, nu am cum să mă gândesc”, a declarat Liviu Pleşoianu..

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22