Pleșoianu interzis la Antena 3: Nu mă veți mai vedea niciodată la televiziunea pentru care am luptat

Laurentiu Gheorghe | 20.09.2019

Pleșoianu acuză postul TV al lui Voiculescu unde era invitat deseori că i-a interzis participarea la emisiuni începând cu 23 iulie și că „se face că pur și simplu NU exist”.

Pe aceeași temă

„Vreau să precizez că, indiferent dacă se strâng sau nu semnăturile, pe mine categoric NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea în emisiuni (începând cu data de 23 iulie) și de a se face că pur și simplu NU exist. Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor... Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Liviu Pleșoianu și-a anunțat intenția de a candida independent la alegerile prezidențiale, dar este dezamăgit că românii nu apreciază pozițiile sale, dat fiind că nu a strâns încă toate semnăturile necesare pentru a-și depună candidatura la prezidențiale: „Habar n-am dacă sondajele sunt chiar poza realității României anului 2019. Dacă sunt, atunci rezultă că pentru multe MILIOANE de români NU contează deloc faptul că distinsa KOVESI a fost cu Maior și Coldea în sufrageria lui Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009, NU contează deloc nici că a semnat protocoale secrete cu SRI, cu aceiași Coldea și Maior. De asemenea, deși am informat toți europarlamentarii și întreg Consiliul UE, e clar că cele de mai sus NU contează absolut deloc… Bine, atunci…”

Tema campaniei lui Pleșoianu este lupta împotriva statului paralel iar discursul său abundă de elemente populiste și naționaliste.

El și-a încheiat postarea amară de pe Facebook cu îndemnul ”Fie să fim”, sloganul de campanie cu care spera măcar să se înscrie la BEC în cursa electorală.

Liviu Pleşoianu intenţionează să candideze independent la Preşedinţia României, însă termenul limită de depunere a candidaturii este duminică, iar deputatul nu are încă cele 200.000 de semnături necesare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22