Pleșoianu o contestă pe Dăncilă: Premierul e teleghidat de serviciile secrete

Dora Vulcan | 25.06.2019

Liviu Pleșoianu se teme de blocarea candidaturii sale la președinția României și spune că premierul Dăncilă este ”teleghidată de serviciile secrete”.

Pe aceeași temă

„Viorica Dăncilă a teleghidată de statul paralel care nu există. Dăncilă s-a pus singură într-o situație.. atunci când a fost întrebată la Antena 3 cum e cu statul paralel, a spus că nu se știe foarte bine pentru că părerile sunt împărțite. Jurnalistul o întrebase care e părerea ei. S-a bâlbâit, n-a dat niciun fel de răspuns. Concluzia mea e că premierul României e teleghidat de serviciile secrete. Ce altă concluzie să trag? Despre Dăncilă chiar am crezut că e altfel, dar văd că în PSD e o mare problemă. E cam cum spunea Geoană, nici noi nu mai știm cum suntem. Dacă Dăncilă rămânea așa, cum am perceput-o eu, nu aș fi candidat la șefia PSD”, a spus Pleșoianu la Antena 3.

„Se încearcă blocarea candidaturii mele și a lui Codrin Ștefănescu. Se zvonește că până la Congresul de sâmbătă vor fi oameni scoși din joc”, a spus Pleșoianu.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a anunțat marți că își va depune candidatura pentru șefia partidului și se va înscrie și în cursa pentru alegerile prezidențiale.

"Astăzi, la ora 12.30, îmi voi depune candidatura la sediul central din Băneasa pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat. De asemenea, mă voi înscrie oficial în vederea desemnării candidatului PSD pentru prezidențiale. Vă mulțumesc pentru susținere și vă asigur că VOCEA dumneavoastră se va face auzită! E necesar ca un om neteleghidat să spună lucrurilor pe nume la Congres", a scris Liviu Pleoșoianu pe contul său de Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22