PNL

PLR si PC au pus la punct ultimele detalii ale fuziunii

M. B. | 17.06.2015

Pe aceeași temă

PLR și PC sunt gata de fuziune, au concluzionat marți conducerile celor două partide, după ce au analizat ultimele detalii ale acestui proces, potrivit unui comunicat.  

 

Congresul de fuziune între partidul lui Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin va avea loc vineri, cei doi urmând probabil să fie votați copreședinții noii formațiuni, numită Alianţa Liberal Democrată (ALD). 

 

"Fuziunea PLR - PC a intrat în linie dreaptă. (...) O comisie mixtă, formată din opt membri ai PLR și opt membri ai PC a discutat anumite aspecte referitoare la protocolul de fuziune, statutul noului partid și programul politic al acestuia. Precizăm că va fi o fuziune între cele două partide politice și nu o alianță. Conducerea noului partid va fi asigurată de către doi copreședinți", se arată în comunicat.

 

Obiectivul fuziunii PLR - PC este acela de a consolida o a treia forță pe scena politică din România, "o forță etică de centru", potrivit comunicatului.

 

"Membrii comisiei mixte PLR — PC au susținut că obiectivul este de a consolida o a treia forță politică a țării, o forță etică de centru, a clasei de mijloc, a acelora care lucrează în serviciul public, a întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, a practicienilor profesiilor liberale, a românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilității pentru propriul destin, pentru soarta comunității și prosperitatea națiunii", se mai arată în comunicat.

 

Opinii

Andrian Moraru

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22