PMP: Săgeți între Turcescu și Bistriceanu după votul favorabil dat holdingului lui Firea

Dora Vulcan | 01.03.2017

Robert Turcescu critică votul dat de consilierii PMP în favoarea propunerii primarului general (PSD), Gabriela Firea, de constituire a unui holding de 19 firme la Primăria Capitalei, și atrage atenția că PMP are numai de câștigat câtă vreme se menține în opoziție cu PSD.

Pe aceeași temă

În replică, Magda Bistriceanu, purtător de cuvânt al partidului (fostă PSD), îl ironizează pe Turcescu făcând trimitere la scorul lamentabil obținut la locale în calitatea sa de contracandidat al lui Firea.

 

 

 

 

Consilierii PMP la Primăria Capitalei și-au dat acordul pentru înfiinţarea a 19 societăţi comerciale proprii, iar acest lucru l-a scos din sărite pe Robert Turcescu, care și-a criticat colegii:

 

 

 

„Ca să fie clar: câtă vreme am condus organizația PMP București și atâta timp cât am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvântul de ordine a fost OPOZIȚIE TOTALĂ față de PSD! Iar Firea n-a fost bine”, a scris Turcescu pe pagina de Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Aceste firme ar urma să se ocupe de furnizarea energiei electrice şi termice, iluminatul public, administrarea spitalelor, construirea de baze sportive şi terenuri de sport, promovarea oraşului, administrarea parcurilor, pază, consolidarea clădirilor cu risc seismic, administrarea spaţiilor publicitare, dar şi a unui dispecerat de taxi etc.

 

 

În replică, purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, le-a luat apărarea membrilor PMP București, aducându-i mai multe acuze lui Robert Turcescu.

 

Observ că domnul „Tic-tac” sau „Firea e bine” aduce acuzații conducerii PMP București. Domnul Turcescu uită, când își acuză colegii de blat, că la alegerile locale „s-a bătut” cu Firea și a avut sub scorul partidului, iar după ce a ajuns consilier general la București,unde ar fi avut posibilitatea să-și arate „mușchii”, a fugit la Constanța…doar pe un loc eligibil! Știu, e minunat să-ți acuzi public colegii din scaunul de la Parlament!

O zi bună tuturor!

P.s: dacă era măcar la nivelul partidului la locale, acum aveam încă un Consilier general.”, a scris Bistriceanu pe Facebook.

 

 

 

 

Tot pe cunoscuta platformă de socializare, Robert Turcescu a fost întrebat de un utilizator de ce nu-și dă demisia din PMP, iar jurnalistul a lăsat să se înțeleagă că acest lucru este posibil. „Răbdare”, i-a răspuns Turcescu persoanei respective. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22