PMP susține excluderea FIDESZ din Partidul Popular European

Redactia | 11.03.2019

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a decis să susțină excluderea din Partidul Popular European a FIDESZ, formaţiunea condusă de premierul ungar Viktor Orban.

Pe aceeași temă

În şedinţa PMP, Traian Băsescu a avut o intervenţie extrem de dură la adresa premierului maghiar Viktor Orban, transmite stiripesurse.ro.

PMP este membru PPE încă de la înfiinţare. Alte două partide din România fac parte din familia popularilor europeni: PNL şi UDMR.

Kelemen Hunor a declarat săptămâna trecută că UDMR nu va vota pentru excluderea din PPE a partidului Fidesz, condus de premierul ungar Viktor Orban, precizând că ar fi o mare pierdere pentru popularii europeni dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Partidul Popular European (PPE) va analiza pe 20 martie solicitările oficiale de excludere a partidului Fidesz, condus de premierul ungar Viktor Orban, a anunţat în urmă cu o săptămână liderul formaţiunii europene, Joseph Daul.

Ulterior, premierul ungar Viktor Orban a declarat că formațiunea politică Fidesz ar putea să se retragă din Partidul Popular European (PPE), pe fondul unei dispute generate de lansarea unei campanii agresive împotriva preşedintelui Executivului UE, Jean-Claude Juncker.

Mediafax_Foto-Stefan_Micsik

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22