PNL a sesizat BEC: PSD distribuie brosuri cu informatii defaimatoare la adresa lui Klaus Iohannis

Laurentiu Gheorghe | 19.11.2019

Liberalii acuza PSD ca minte, dezinformeaza si manipuleaza prin fake news-uri si distribuie romanilor brosuri care contin informatii false si defaimatoare la adresa lui Klaus Iohannis si a PNL.

Pe aceeași temă

In acest sens, Partidul National Liberal anunta ca a sesizat Biroul Electoral Central si a solicitat sa oblige PSD sa indeparteze materialele de propaganda electorale care contravin moralitatii si bunului simt, scrie Ziare.com

„Politrucii din PSD sunt dispusi sa faca orice pentru a obtine voturi pentru candidatul lor, Viorica Dancila, inclusiv sa incalce legea! Singura strategie electorala a PSD este manipularea! Manipulare prin minciuni si dezinformari, manipulare constanta prin Fake News-uri!

Prin urmare, PNL a sesizat Biroul Electoral Central cu privire la practicile nelegale adoptate de PSD in aceasta campanie! PNL a solicitat BEC sa oblige de urgenta PSD la indepartarea materialelor de propaganda electorale contrare atat ordinii de drept, cat si moralitatii si bunului simt!

Este obligatoriu ca romanii sa fie corect informati si, astfel, sa voteze in cunostiinta de cauza, iar minciunile distribuite de PSD prin brosuri de campanie sunt un atac direct la adresa tuturor romanilor care doresc sa obtina informatii corecte despre candidatul Partidului National Liberal!", se arata intr-un comunicat PNL remis marti Ziare.com.

Liberalii subliniaza ca aceste materiale de propaganda raspandite de PSD nu fac altceva decat sa insulte inteligenta romanilor.

„Asta dovedeste lipsa de respect a acestor politruci pesedisti fata de poporul roman. Aceste materiale de propaganda nu fac altceva decat sa insulte inteligenta cetatenilor acestei tari!

Prin urmare, somam PSD sa nu mai distribuie cetatenilor romani brosurile care contin informatii vadit false si defaimatoare la adresa lui Klaus Iohannis si a Partidului National Liberal!

In acelasi timp, solicitam PSD sa respecte legea si deciziile BEC, tinand cont ca aceste materiale de propaganda au continuat sa fie distribuite chiar si dupa ce au fost interzise printr-o decizie a Biroului Electoral Judetean Buzau!", se mai precizeaza in comunicat.

Amintim ca si partidul lui Ciolos a amenintat-o pe Dancila cu demersuri penale, dupa ce au aparut afise in culorile USR PLUS care promoveaza boicotarea votului.

Conducerea PLUS, partid condus de fostul premier Dacian Ciolos, i-a cerut sefei PSD, Viorica Dancila, sa prezinte scuze publice pentru "minciunile uriase ale propriului partid".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22