PNL anunță că a obținut un „procent istoric” la alegerile locale, de 34% și peste 1.300 de primării

Laurentiu Gheorghe | 28.09.2020

Liberalii spun că au obținut cele mai multe voturi la nivel național la alegerile de duminică, cu „un scor de peste 34%, un procent istoric”, și peste 1300 de primari, citând datele parțiale ale partidului

Pe aceeași temă

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a precizat că după datele parțiale din numărătoarea paralelă a partidului, PNL este primulpartid dupăvoturile obținute la nivel național, urmat de PSD „în jurul a 30%, iar USR la 13%”.

Secretarul general a PNL a anunțat că liberalii au decis să nu facă nicio alianță cu PSD. „Am luat decizia să nu existe niciun fel de aliante cu PSD. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri”, a spus el.

Potrivit liberalilor, 17 consilii județene care vor avea administrații liberale: Alba, Arad, Bihor, Brasov, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Iasi, Ilfov, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Maramures, Timis si Vrancea.

„Am reusit să eliberăm Bucureștiul de mafia Firea-Pandele și alte județe ținute ani la rând sub bocancul unor baroni PSD despotici ca Oprisan la Vrancea, Felix Stroe la Constanța, Badalau la Giurgiu sau Zetea la Maramureș”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Potrivit acesteia, cel puțin în 15 orașe mari înainte de contestații au fost înregistrate victorii politice importante: Arad, Oradea, Bistrița, Reșița, Cluj Napoca, Giurgiu, Tg Jiu, Deva, Slobozia, Iasi, Piatra Neamt, Constanta, Ploiesti, Suceava, Tulcea plus București, Sectorul 6 și Bacău în alianță cu USR-PLUS.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22